Over SMS

Al ruim 25 jaar levert SMS services op het gebied van CRM, SRM, SCM, HCM, ERP (zoals SAP – Siebel – EBS – JD Edwards) en andere ICT implementaties. SMS is gespecialiseerd in ‘de menselijke kant’ van implementeren en innoveren van processen. Ze focussen op menselijk gedrag, de menselijke manier van leren en de omgang van mensen in verandertrajecten. “Uiteraard doen we dat met volledige kennis van jouw bedrijfsprocessen en -systemen”, aldus Frank Dekkers.

SMS zorgt ervoor dat adaptatie, acceptatie en gebruik van de (nieuwe) bedrijfsprocessen en
-systemen optimaal en langdurig zijn. Feitelijk linkt SMS de bedrijfsprocessen, medewerkers en systemen. Dit doen ze in nauwe samenwerking met de organisatie, zodat gebruiksvriendelijkheid en gebruikersadaptatie gegarandeerd kunnen worden.

SMS maakt het mogelijk om het bedrijf en medewerkers te kunnen blijven ontwikkelen, gebaseerd op de overgebrachte ‘know-how’ en hulpmiddelen. Zij evalueren regelmatig hoe het bedrijf vooruit gaat en hoe de medewerkers presteren, zeker nadat SMS klaar is met hun deel van jouw project.

“Leren en Presteren met ICT”

Uitspraken die door klanten van SMS zijn gegeven zijn: “professioneel”, “hoge mate van zelfstandigheid”, “zelf-lerende organisatie”, “partner in training”, “presteren met ICT”, “kennis managers” en “verander experts”.  “Het voelt alsof SMS medewerkers onze collega’s zijn, al is het maar tijdelijk.” Dit soort feedback is enorm belangrijk voor SMS. Het bevestigt namelijk dat klanten begrijpen wat ze van SMS kunnen verwachten. Dat is ideaal voor het realiseren van een optimale lange termijn relatie.

Alle medewerkers van SMS zijn gecertificeerde bedrijfskundigen, leraren, ICTers, bedrijfseconomen en/of psychologen. Ze hebben allemaal een passie voor kennis- management, leren en ICT. Zij maken ook regelmatig gebruik van elkaars kennis en kunde tijdens een project-levenscyclus, om succesvol het gestelde doel te behalen! En met de verschillen in leeftijd en ervaring is het SMS-team een fantastisch team!

Monumentaal-01

Het kantoor

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Bergen op Zoom. Een goede locatie, precies tussen Rotterdam en Antwerpen. Vanuit het historische bedrijfspand uit 1901, gelegen aan de Antwerpsestraat (vroeger dé weg naar Antwerpen), worden vrijwel alle projecten gecoördineerd en geadministreerd. Wanneer het voor onze medewerkers niet mogelijk is om bij jou op locatie te werken doen zij dat hier “vanuit huis”.

0164 211 110

Historie

SMS verhuisd

Bij een groeiend bedrijf hoort een geschikte bedrijfsruimte. SMS HQ is gevestigd in een fijn gemoderniseerd pand uit 1901, midden in de historische stad van Bergen op Zoom. Tot op de dag van vandaag zijn we daar te vinden, aan de Antwerpsestraat 32 in Bergen op Zoom. Kom gerust langs voor een gezellig kopje koffie en […]

Read More

Naam veranderd naar SMS

Met meer en grotere klanten was er een andere rechtspersoon nodig. Ook de naam werd veranderd. Een naam die ze tot op de dag van vandaag hanteren, ‘SMS Implementation Engineers B.V.’ En ja, dat was vóórdat de “SMSjes” voor de mobiele telefoon bestonden. We kunnen menig grappig telefoongesprek met je delen over mensen die vragen […]

Read More

Stichting Bios

Ooit begon SMS het leven als ‘Stichting Bios’. Een tweekoppig trainingsbedrijfje dat werd gerund vanuit een zolderkamer in Halsteren. Het leverde kant-en-klare trainingen aan bedrijven, die complexe ICT-systemen hadden. Zowel materiaal als training werden toen al gecombineerd geleverd. Maar ook  onze Train de Trainer begon in die periode de eerste vormen aan te nemen.

Read More

All rights reserved - 1991-2017 - SMS Implementation Engineers