Kennis Management Experts

Wanneer kennis binnen het bedrijf voldoende geborgd is en up-to-date gehouden wordt, is het door middel van een Kennis Management Systeem mogelijk om deze kennis in te zetten voor het verbeteren of efficiënter maken van processen. Dat is voor een projectvoorbereider binnen de organisatie ideaal bij het voorbereiden van een nieuw project. De informatie die hij/zij nodig heeft kan rechtstreeks uit het systeem gehaald worden. Dit reduceert projectvoorbereiding van enkele dagen naar slechts enkele uren.

Als je binnen je organisatie regelmatig met audits te maken hebt, weet je dat de auditor o.a. wil weten hoe bepaalde processen lopen. Het is een tijdrovende klus om dit helder te maken; tijd die de medewerker niet kan besteden aan zijn primaire werk. Met een Kennis Management Systeem kost het aanzienlijk minder tijd om de juiste informatie te verkrijgen. Het is niet meer nodig om eerst alles uit zoeken, dan samen met de auditor achter een computer te gaan zitten of om hem papieren documentatie aan te leveren. De medewerker pakt de tablet en kan de gewenste informatie meteen laten zien. Het feit dat je als bedrijf alles netjes op een rijtje hebt, geeft natuurlijk vertrouwen tijdens zo’n audit.

SMS heeft na het opdoen van 25 jaar ervaring nu zelf een Kennis Management Systeem ontwikkeld, dat de wensen vervult. Een super-eenvoudige tool, waarmee je de kennis en kunde inzichtelijk kunt maken en beschikbaar kunt stellen voor alle medewerkers. Het reduceert de zoektijd naar de gevraagde resultaten met meer dan 50%. En mocht het onverhoopt toch niet gevonden worden, dan is met één klik op het scherm zien, wie de specifieke specialist is binnen het bedrijf.

View this page in English

Als warme broodjes …

Met EPOS sloeg SMS de juiste weg in. Direct na de introductie van EPOS kwamen er al diverse aanvragen binnen en daarmee werd duidelijk dat organisaties op zoek waren naar een dergelijk systeem. Het Kennis Management Systeem EPOS van SMS.

Voor meer informatie over EPOS en wat het voor uw organisatie kan betekenen, kunt u na het bekijken van de EPOS-pagina een vrijblijvende demo aanvragen.

epos-logo-met-tagline

Expertises:

TERUG NAAR EXPERTISES

Ga terug naar de algemene expertise pagina, Verander Management. Leer meer >>

BEDRIJFSPROCES EXPERTS

Bewezen experts in het vastleggen, verrijken en (grafisch) ontsluiten van bedrijfsprocessen. Leer meer >>

DOCUMENTATIE EXPERTS

Experts in documenteren van bedrijfsprocessen, procedures, werkinstructies, regels en richtlijnen. Leer meer >>

(E)LEARNING EXPERTS

Experts in het ontwerpen en ontwikkelen van leertrajecten inclusief eLearning. Leer meer >>

All rights reserved - 1991-2020 - SMS Implementation Engineers